Vrijwilligersmedailles konden eindelijk worden uitgereikt

Vrijwilligersmedailles konden eindelijk worden uitgereikt

14 mei 2022
Zandvoort

In coronatijd was het allemaal net even anders op de reddingstations, zo ook in Zandvoort. Nu het erop lijkt dat we de coronamaatregelen definitief achter ons kunnen laten, besloot de plaatselijke commissie van KNRM Zandvoort om de bemanning uit te nodigen voor een gezellig samenzijn op het strand, in de vorm van een barbecue bij een strandtent in Zandvoort.

Het was tevens een mooie gelegenheid om stil te staan bij de vrijwilligers die een jubileum te vieren hadden. Want in 2020 konden twee bemanningsleden en in 2021 zelfs vier bemanningsleden niet worden geëerd voor hun jarenlange inzet voor de KNRM.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Ab, Juriaan en Gerolf (15 jaar), Jaap en Jan Willem (beide 20 jaar) en Frans (45 jaar!) kregen nu dan eindelijk hun Vrijwilligersmedaille + oorkonde overhandigd. Het applaus van de collega’s werd zichtbaar dankbaar in ontvangst genomen. Normaal gesproken gaat dit in Zandvoort natuurlijk gepaard met een mooie bos bloemen, maar die waren al eerder aan de deur bezorgd.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij