Skip to main content

Nieuwjaarsduik Zandvoort aftrap jubileumjaar 200-jarig KNRM

Datum: zondag 31 december 2023 | Sectie: Zandvoort

Fris het nieuwe jaar beginnen kan weer op 1 januari 2024 om 14.00 uur bij de Nieuwjaarsduik in Zandvoort. Duizenden Nederlanders trotseren dan weer het koude Noordzeewater voor een goede start. 

Om 12.00 uur begint het voorbereidingsprogramma. Op het podium ter hoogte van de rotonde (naast de Haven van Zandvoort) zijn verschillende optredens waarbij iedereen wordt opgezweept om eerst even goed op te warmen. Vanaf 13.45 uur start de intensieve warming-up.

Om 14.00 uur klinkt het startschot en rent iedereen het water in om zich vervolgens weer snel op te warmen aan kop erwtensoep, dat traditiegetrouw wordt aangeboden door hoofdsponsor Unox.

KNRM bestaat 200 jaar
Ieder jaar verbindt de Nieuwjaarsduik Zandvoort zich aan een goed doel. Dit jaar kunnen mensen doneren voor KNRM Zandvoort. In 2024 bestaat de reddingmaatschappij 200 jaar en start haar jubileumjaar dus op 1 januari met de Nieuwjaarsduik. Doneren kan ter plaatse op het strand of via deze link. Aanmelden als vrijwilliger kan natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie op: nieuwjaarsduikzandvoort.nl.

 

Zandvoort

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.