Skip to main content

50 jaar trouwe donateurs gehuldigd in boothuis KNRM Zandvoort

Datum: zaterdag 11 november 2023 | Sectie: Zandvoort

Vandaag bestaat de KNRM 199 jaar. Het zijn de trouwe donateurs, onze Redders aan de Wal, die zorgen dat de reddingboten varen, de kusthulpverleningsvoertuigen blijven rijden en de bemanningsleden getraind blijven. Zij dragen bij aan het succes van bijna 200 jaar reddingwerk.

Vandaag mochten wij in ons boothuis twee donateurs die het 50 jaar donateurschap hebben bereikt ontvangen en huldigen. Na een welkomstwoord door de secretaris van de plaatselijke commissie, kreeg de eerste donateur het jubileumspeldje opgespeld door de schipper. Het tweede speldje werd opgespeld door onze jongste “opstapper op proef”, die in de KNRM voetstappen van zijn opa treed.

Er stond vandaag echter te veel branding om de trouwe donateurs veilig met onze reddingboot “Annie Poulisse” voor een tochtje mee de zee op te nemen. Daarom zijn de aanwezige trouwe donateurs als VIP gasten uitgenodigd om tijdens de open dag op 25 mei 2024 alsnog mee te varen.

Vandaag hebben ze een uitgebreide rondleiding in en rond de reddingboot gehad en onder het genot van een heerlijke vismaaltijd nog even nagepraat. Het was een erg gezellige samenkomst.

Alle Redders aan de Wal willen we hierbij enorm bedanken voor hun (jarenlange) steun. Dank jullie wel!

Zandvoort

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.