Skip to main content

Compleet ingerichte gereedschapswagen voor KNRM

Datum: woensdag 05 oktober 2022 | Sectie: Zandvoort

Het gereedschap waar de vrijwilligers van KNRM Zandvoort hun materieel mee onderhouden gaat al jarenlang mee. Onlangs werd besloten om op zoek te gaan naar een professionele gereedschapswagen. Toen het Haarlemse bedrijf Fource dat hoorde, besloten zij spontaan om de hulporganisatie een volledig ingerichte gereedschapswagen te schenken.

Fource is een bedrijf dat auto(-gerelateerde) onderdelen levert aan garagebedrijven. Met een landelijk netwerk van tientallen ‘Automotive professionals’ kan bij vrijwel elk garagebedrijf in Nederland vaak binnen een dag onderdelen worden geleverd. Niet alleen bumpers en banden, maar ook toebehoren zoals gereedschap.

De volledig ingerichte, professionele gereedschapswagen werd door Gerben Krassenburg van de Haarlemse vestiging van Fource aan KNRM Zandvoort gedoneerd. Namens KNRM Zandvoort nam plaatsvervangend schipper Pieter Versteege de nieuwe aanwinst dankbaar in ontvangst.

Zandvoort

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.