Compleet ingerichte gereedschapswagen voor KNRM

Compleet ingerichte gereedschapswagen voor KNRM

5 oktober 2022

Het gereedschap waar de vrijwilligers van KNRM Zandvoort hun materieel mee onderhouden gaat al jarenlang mee. Onlangs werd besloten om op zoek te gaan naar een professionele gereedschapswagen. Toen het Haarlemse bedrijf Fource dat hoorde, besloten zij spontaan om de hulporganisatie een volledig ingerichte gereedschapswagen te schenken.

Fource is een bedrijf dat auto(-gerelateerde) onderdelen levert aan garagebedrijven. Met een landelijk netwerk van tientallen ‘Automotive professionals’ kan bij vrijwel elk garagebedrijf in Nederland vaak binnen een dag onderdelen worden geleverd. Niet alleen bumpers en banden, maar ook toebehoren zoals gereedschap.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De volledig ingerichte, professionele gereedschapswagen werd door Gerben Krassenburg van de Haarlemse vestiging van Fource aan KNRM Zandvoort gedoneerd. Namens KNRM Zandvoort nam plaatsvervangend schipper Pieter Versteege de nieuwe aanwinst dankbaar in ontvangst.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij