Trouwe donateurs in het zonnetje gezet

Trouwe donateurs in het zonnetje gezet

5 november 2022

Op vijf november, een week vóór haar 198e verjaardag, heeft de KNRM haar trouwe donateurs in het zonnetje gezet. Op station Westkapelle waren aanwezig de heer en mevrouw van der Werf en de heer Geluk. Allen zijn al zestig jaar donateur!

Onder het genot van een kopje koffie en KNRM taartjes kregen zij de ere-speldjes opgespeld en het boek "Wie goed doet..." overhandigd en een puzzel met een mooie afbeelding van reddingstation Westkapelle.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Na een interessante presentatie over de geschiedenis van de KNRM door secretaris Willem Veneman werden de heren uitgenodigd voor een vaartocht met reddingboot Uly. Mevrouw van der Werf koos voor een ritje langs de zee met het kusthulpverleningsvoertuig.

Het was een memorabele ochtend. KNRM reddingstation Westkapelle is blij met haar trouwe donateurs!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij