Skip to main content

vaartuig aan de grond

Datum: zaterdag 23 mei 2020 | Sectie: Veere

23 mei. Drie acties. Pieper gaat voor een vaartuig aan de grond, die bijna kapseisde. Vlak na uitvaren werd de actie geannuleerd door het kustwachtcentrum. Het vaartuig was zelf al los gekomen. Bij terugkomst op station kregen we een nieuwe melding. Dit maal van een zeiljacht aan de grond bij de Haringvreter. Na afloop van de actie, terug onderweg naar huis, ging de pieper opnieuw. Opnieuw voor een vaartuig aan de grond. Twee uur later was ook deze actie afgerond en konden we weer huiswaarts keren. Klaar voor de volgende hulpvraag.

Tijdens deze acties hebben we zo goed als mogelijk de corona maatregelen gehandhaafd. Het blijft echter wel heel lastig en het kan soms een dilemma zijn, omdat we soms genoodzaakt zijn om vlak bij elkaar én bij opvarenden van het hulpbehoevende vaartuig te komen. Het advies van de overheid luidt: Vermijd drukte. Daaraan willen wij toevoegen: Als u het water op gaat, bereid u dan goed voor of blijf thuis! Zo beperkt u de risico's voor de redders.

Actie 18,19,20 - 2020

#lifeboat #oranje #knrm1824 #reddingboot #vrijwilligers #volunteers #kustwacht #coastguard #savinglivesatsea #sar #searchandrescue

 
What do you want to do ?
New mail

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.