Maritieme hulpverlening op Veerse Meer

Maritieme hulpverlening op Veerse Meer

12 april 2020

Gestrand door brandstofproblemen

Vanmiddag is de reddingboot 'Oranje' gealarmeerd via de KNRM Helpt-app voor een maritieme hulpverlening. Een 11 meter lang motorjacht was aan de dijk gelopen wegens brandstofproblemen tussen de Zandkreeksluis en Kortgene.

Bij het motorjacht was het dermate ondiep dat de reddingboot voor anker is gegaan en een opstapper door het water de sleeplijn heeft overgebracht. Het jacht is losgetrokken en naar de vaste ligplaats in Kortgene gesleept.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Na lange tijd stilgelegen te hebben kan het bezinksel in de brandstoftank door varen loskomen en de filters of brandstofpomp verstoppen. Het advies is om goed onderhoud te laten plegen om uw schip op juiste wijze de winter- en zomerperiode in te laten gaan.

Tijdens deze actie zijn uiteraard alle handelingen volgens de coronarichtlijnen uitgevoerd.

Actie 6-2020

#stayhome #bluuftuus #staysafe

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij