Skip to main content

Surfer vermist / zeilboot omgeslagen

Datum: donderdag 28 mei 2020 | Sectie: Veere

Vanmiddag is reddingboot Oranje 2 x gealarmeerd. De eerste melding betrof een surfer vermist maar deze alarmering werd gelukkig al snel gecanceld.

De tweede melding betrof een omgeslagen zeilbootje tussen jachthaven Oostwatering en Vrouwenpolder. Ter plaatse aangekomen zaten er 3 tieners bovenop het omgeslagen vaartuig. Zij zijn door de politieboot naar het reddingsstation gebracht om wat op te warmen en wat te drinken.

Het zeilbootje is ondertussen met vereende krachten teruggedraaid en rustig naar het reddingsstation gesleept om daar verder leeggepompt te worden.

Deze hulpverlening onderstreept het grote belang van het dragen van een reddingsvest, ook als het zomer wordt, en het gebruik van een waterdicht telefoonhoesje, waardoor ook in het water hulpdiensten gealarmeerd kunnen worden.

Actie 23

 
What do you want to do ?
New mail

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.