Skip to main content

Nationale Vrijwilligersdag !!!!

Datum: donderdag 07 december 2017 | Sectie: Veere

Nationale vrijwilligersdag 2017

Mensen redden mensen…

Ze heten: Jan, Rob, Hajo, Johan, Sal, Leon, Gerard, Henk, Wilko, Berry, Bart, Erno, Sander, Tim, Niels, Ger, Marnix, Marco, Adrie of Ronald.

Ze zijn; hovenier, politieman, pensionado, techneut, ondernemer, gemeenteambtenaar, monteur, verpleegkundige, kraanmachinist, directeur en noem maar op.

Achter al die verschillende namen en banen schuilt één gezamenlijke missie; ze zetten zich allemaal belangeloos in voor het redden van mens en dier in nood op het water.

24 uur per dag en 7 dagen per week zijn ze actief als vrijwilliger voor de Veerse KNRM reddingboot.

En daarom zetten we ze vandaag –op de Nationale Vrijwilligers dag- in het zonnetje. Want we zijn trots op onze mensen. Samen met de donateurs en de kosteloze hulpverlening vormen ze de pijlers waarop de KNRM al bijna 200 jaar gefundeerd is.

De KNRM is volledig afhankelijk van donaties voor het instant houden van het reddingwerk. Aan elke euro, die aan de KNRM gedoneerd wordt, voegen deze vrijwilligers hun waarde toe.

Een niet zichtbare verdubbeling, behaald door de belangeloze vrijwilligersinzet.

Geen tijd of te oud (of te jong) om op een reddingboot te varen? Word dan Redder aan de Wal en steun de KNRM met uw gift. We kunnen ook niet zonder u!

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.