Nationale Vrijwilligersdag !!!!

7 december 2017

Nationale vrijwilligersdag 2017

Mensen redden mensen…

Ze heten: Jan, Rob, Hajo, Johan, Sal, Leon, Gerard, Henk, Wilko, Berry, Bart, Erno, Sander, Tim, Niels, Ger, Marnix, Marco, Adrie of Ronald.

Ze zijn; hovenier, politieman, pensionado, techneut, ondernemer, gemeenteambtenaar, monteur, verpleegkundige, kraanmachinist, directeur en noem maar op.

Achter al die verschillende namen en banen schuilt één gezamenlijke missie; ze zetten zich allemaal belangeloos in voor het redden van mens en dier in nood op het water.

24 uur per dag en 7 dagen per week zijn ze actief als vrijwilliger voor de Veerse KNRM reddingboot.

En daarom zetten we ze vandaag –op de Nationale Vrijwilligers dag- in het zonnetje. Want we zijn trots op onze mensen. Samen met de donateurs en de kosteloze hulpverlening vormen ze de pijlers waarop de KNRM al bijna 200 jaar gefundeerd is.

De KNRM is volledig afhankelijk van donaties voor het instant houden van het reddingwerk. Aan elke euro, die aan de KNRM gedoneerd wordt, voegen deze vrijwilligers hun waarde toe.

Een niet zichtbare verdubbeling, behaald door de belangeloze vrijwilligersinzet.

Geen tijd of te oud (of te jong) om op een reddingboot te varen? Word dan Redder aan de Wal en steun de KNRM met uw gift. We kunnen ook niet zonder u!