Donatie SPIE voor KNRM Veere!

22 december 2017

Toen SPIE, de werkgever van Ronald, aan gaf op zoek te zijn naar goede doelen voor haar Kerst Sponsor Actie twijfelde het Veerse KNRM-bemanningslid geen moment.

Ronald schakelde gelijk de PR man van KNRM Veere in en samen hebben ze ervoor gezorgd dat Ronald gisteravond een cheque van 1000 euro in ontvangst mocht nemen voor KNRM reddingstation Veere.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

SPIE gaf aan waarde te hechten aan het vrijwilligerswerk dat medewerkers naast hun betaalde baan doen. De PR man van KNRM Veere gaf op zijn beurt, in een korte speech, het belang van dit soort donaties aan.
De KNRM 'drijft' tenslotte op de pijlers van kosteloze hulpverlening, vrijwillige inzet van bemanningsleden en uiteraard giften en donaties zoals bijvoorbeeld deze van SPIE.

SPIE bedankt!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij