Sea Fresh B.V. doneert overlevingspak aan KNRM-station Urk

Sea Fresh B.V. doneert overlevingspak aan KNRM-station Urk

20 januari 2023

KNRM-station Urk werd verrast met een donatie van een overlevingspak voor een aspirant opstapper. Aangezien een overlevingspak een aardige investering is voor  de KNRM zijn we super blij met deze donatie. De donatie is afkomstig van Sea Fresh B.V. uit Urk. Sea Fresh is een toonaangevend bedrijf op het gebied van import, export en distributie van allerlei soorten verse vis. Sea Fresh heeft drie personen in dienst die naast hun werk vrijwilliger zijn bij de KNRM Urk.

Afgelopen donderdag, 19 januari 2023, werd het overlevingspak overhandigd door de directeur (Jan Ras) van Sea Fresh B.V. aan aspirant opstapper (Jonathan Ras).   

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

 

Op de foto: van links naar rechts

Directeur (Jan Ras) Sea Fresh B.V. en aspirant opstapper (Jonathan Ras)/ vader en zoon. Rechts staat schipper KNRM-Urk Wolter Huiskes

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij