Skip to main content

Scholieren Berechja College Urk halen € 7.500,- euro op voor KNRM Urk

Datum: maandag 17 juli 2023 | Sectie: Urk

Het Berechja College (Urk) hield donderdag, 13 juli 2023, in samenwerking met de KNRM Urk een Goede Doelen Dag ten bate van nieuwe overlevingspakken voor de opstappers van de KNRM Urk. Elke klas organiseerde een deel van de actiemarkt. Het bruiste van activiteiten en dat viel goed in de smaak. Er was van alles te doen, te belevend en te proeven: van paardrijden tot gebakken kibbeling.

Ook KNRM-station Urk was aanwezig. Een opgeblazen reddingsvlot trok de nodige belangstelling en ook de leerlingen in een overlevingspak trokken de aandacht en gingen veelvuldig op de foto. 

Ook de voorzitter/ burgemeester kwam ondanks zijn drukke agenda nog even langs en ging op de foto met verschillende scholieren.

De volgende dag werd bekend gemaakt dat de dag het fantastische bedrag van € 7.500,- heeft opgebracht. De cheque met dit bedrag werd door directeur Annemarie van Soeten overhandigd aan (vicevoorzitter) Teun Molenaar.

Op de foto: directeur Annemarie van Soeten (links), Jan Jurie Brands van de KNRM (midden) en vicevoorzitter Teun Molenaar (rechts).

Bron: het Urkerland

Urk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.