Burgemeester Cees van den Bos nieuwe voorzitter KNRM-station Urk

Burgemeester Cees van den Bos nieuwe voorzitter KNRM-station Urk

3 maart 2021

Burgemeester van de gemeente Urk is tot voorzitter benoemd van de Plaatselijke Commissie van de KNRM-reddingstation Urk.

Volgens traditie is de burgemeester van de gemeente Urk voorzitter van de Plaatselijke Commissies, KNRM-reddingstation Urk. Ook de nieuwe burgemeester, Cees van den Bos, heeft deze positie aanvaard. Hij neemt de voorzittershamer over van Pieter van Maaren, die een nieuwe uitdaging aanging als burgemeester van de gemeente Zaltbommel.

Een officiële overdracht heeft helaas nog niet kunnen plaatsvinden i.v.m. Covid-19. Wel was er een online kennismaking met de bemanning van KNRM-station Urk via Teams.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Als er betere tijden aanbreken zal dit uiteraard worden goedgemaakt met een persoonlijke ontmoeting. KNRM Urk is verheugd met de aanstelling van Cees van den Bos en bedanken Pieter van Maaren voor zijn inzet en betrokkenheid.

De plaatselijke commissieleden, schipper en bemanning zien uit naar een prettige en constructieve samenwerking.

 

Op de foto een deel van de Plaatselijke Commissie: van links naar rechts
Voorzitter-burgemeester Cees van den Bos/ vicevoorzitter Teun Molenaar (rechts)/ Rense Bakker (achter)

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij