Skip to main content

Aandacht voor werkgevers/collega’s bij KNRM Urk

Datum: zaterdag 08 september 2018 | Sectie: Urk

Aandacht voor werkgevers/ collega’s bij KNRM Urk

Zaterdag 8 september werd bij het KNRM reddingstation een middag gehouden voor werkgevers en naaste collega’s van de bemanningsleden van het reddingstation.

Van vrijwilligers bij de KNRM wordt veel gevraagd. 24 uur per dag en dus ook soms overdag als ze bij hun werkgever aan de slag zijn, moeten zij beschikbaar zijn voor een mogelijke (spoed)uitruk van de reddingboot.

Dit jaar was het voor de eerste keer de beurt aan de werkgevers en collega’s die ook een belangrijke rol spelen bij het inzetbaar houden van de reddingboot. Bij veel werkgevers en naaste collega’s komt de naam KNRM wel voorbij tijdens een gesprek aan de koffietafel maar verder is het voor velen onbekend terrein. KNRM Urk meende juist hen uit te nodigen en kennis te laten maken met het werk van de KNRM.

Na een presentatie over de KNRM, een rondleiding en kennismaking gingen werkgevers en collega’s met reddingboot Kapiteins Hazewinkel het water op. Natuurlijk was dat voor velen het leukste moment van het bezoek. Aan het einde van de middag was er veel enthousiasme en waren veel vragen beantwoord. Werkgevers en collega’s van onze bemanningsleden hebben meer inzicht gekregen in het bijzondere maar zonder meer dankbare vrijwilligerswerk van de KNRM.

Urk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.