Skip to main content

KNRM Texel verguld met 4 koninklijke onderscheidingen!

Datum: vrijdag 24 april 2020 | Sectie: De Koog - Texel

Een kleine lintjesregen op Texel! Vier leden van de Koninklijke Reddingmaatschappij op Texel mochten vandaag een lintje ontvangen.

Normaal gesproken zou iemand in het geheim naar het gemeentehuis gelokt worden om vervolgens gedecoreerd te worden door de burgemeester, maar gezien de huidige corona-situatie was het vandaag even anders dan anders.

Maar liefst 4 leden van de KNRM op Texel mochten vandaag een lintje in ontvangst nemen. Zij werden persoonlijk bezocht door de plaatselijke commissie in het kusthulpverleningsvoertuig van de Koog.

Erwin Daalder (Station de Cocksdorp), Jan Agter en Gerard van Veen (station de Koog-Oudeschild) en Klaas van der Duim (penningmeester KNRM Texel en lid plaatselijke commissie Texel) kregen de onderscheiding uitgereikt. Zij werden allen onderscheiden voor hun inzet voor de reddingmaatschappij.

KNRM Texel feliciteert alle jubilarissen en bedankt hen voor de jarenlange inzet die zij geleverd hebben aan de reddingmaatschappij op het eiland.

De Koog - Texel

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.