Afscheid drie plaatselijke commissieleden

Afscheid drie plaatselijke commissieleden

22 mei 2023
Texel De Cocksdorp

Afgelopen maandag hebben wij tijdens een informele bijeenkomst met barbecue op reddingstation De Cocksdorp afscheid genomen van drie leden van de plaatselijke commissie.

Voorzitter en burgemeester Michiel Uitdehaag verlaat Texel en gaat als burgemeester in de gemeente Venray aan de slag en legt daarbij zijn functie als voorzitter van KNRM Texel neer. Michiel is van 2015 tot 2023 burgemeester van de gemeente Texel en voorzitter van KNRM Texel geweest. Ineke Bremer neemt als secretaris afscheid na een periode van 4 jaar en Werner van der Meer is 12 jaar actief geweest als coördinator opleidingen en oefenen. We kijken terug op een fijne samenwerking.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Na het eten was het tijd voor een korte toespraak, persoonlijk afscheidscadeau en bloemen namens de bemanning van station De Koog/Oudeschild en De Cocksdorp en plaatselijke commissie. Voorzitter Michiel Uitdehaag heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om de bemanning te bedanken en namens de gemeente een check overhandigd ter waarde van €500 en namens de provincie gebakjes voor de inzet in aanloop van het Koninklijk bezoek aan de Wadden afgelopen 9 en 10 mei.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij