Oldtimers Rally

3 oktober 2015
ter heijde

Oldtimers rally en sponsoractie

3 oktober was het "Breeje durp oldtimer festival 2015". Een kleine 165 oldtimers hadden zich verzameld op het plein van 's-Gravenzande. Nadat het startschot was gegeven gingen de oldtimers er van door.

Op naar de tussenstop, namelijk KNRM station Ter Heijde

De opbrengst van het jaarlijkse festival kwam dit jaar ten goede aan KNRM station Ter Heijde, voor de aanschaf en onderhoud van overlevingspakken. Zowel het terrein als meerdere parkeerterreinen om het boothuis werden gebruikt om de oldtimers een plekje te geven, dit werd door het team van verkeersregelaars van VSZH in goede banen begeleid. Binnen konden de deelnemers een lekkere kop soep met een vers broodje krijgen. Buiten konden bezoekers genieten van de prachtige bolides.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Tussen 12.00 en 14.00 uur zijn de oldtimers langs het station gereden en daarna weer terug naar de startplaats in 's-Gravenzande.

Hier werd de opbrengst bekend gemaakt. Een mooi bedrag van €5000,- werd overhandigd aan voorzitter Dhr. vd Tak.

Namens de bemanning en plaatselijke commissie hartelijk bedankt voor deze mooie opbrengst.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij