Skip to main content

Oldtimers Rally

Datum: zaterdag 03 oktober 2015 | Sectie: Ter Heijde

Oldtimers rally en sponsoractie

3 oktober was het "Breeje durp oldtimer festival 2015". Een kleine 165 oldtimers hadden zich verzameld op het plein van 's-Gravenzande. Nadat het startschot was gegeven gingen de oldtimers er van door.

Op naar de tussenstop, namelijk KNRM station Ter Heijde

De opbrengst van het jaarlijkse festival kwam dit jaar ten goede aan KNRM station Ter Heijde, voor de aanschaf en onderhoud van overlevingspakken. Zowel het terrein als meerdere parkeerterreinen om het boothuis werden gebruikt om de oldtimers een plekje te geven, dit werd door het team van verkeersregelaars van VSZH in goede banen begeleid. Binnen konden de deelnemers een lekkere kop soep met een vers broodje krijgen. Buiten konden bezoekers genieten van de prachtige bolides.

Tussen 12.00 en 14.00 uur zijn de oldtimers langs het station gereden en daarna weer terug naar de startplaats in 's-Gravenzande.

Hier werd de opbrengst bekend gemaakt. Een mooi bedrag van €5000,- werd overhandigd aan voorzitter Dhr. vd Tak.

Namens de bemanning en plaatselijke commissie hartelijk bedankt voor deze mooie opbrengst.

Ter Heijde

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.