Skip to main content

WestlandStek voor KNRM vrijwilliger

Datum: maandag 19 oktober 2015 | Sectie: Ter Heijde

Burgemeester Van der Tak heeft op maandag 19 oktober 2015 de WestlandStek van de gemeente Westland uitgereikt aan Fred Paalvast. De gemeentelijke onderscheiding ontving Fred tijdens zijn afscheid bij KNRM station Ter Heijde.

Gedurende 20 jaar heeft Fred Paalvast zich vrijwillig ingezet voor het KNRM Station Ter Heijde in verschillende functies; als opstapper, PR-coördinator, Coördinator Opleiding en Oefening, SAR Liaison en woordvoerder.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

Ter Heijde

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.