WestlandStek voor KNRM vrijwilliger

19 oktober 2015
ter heijde

Burgemeester Van der Tak heeft op maandag 19 oktober 2015 de WestlandStek van de gemeente Westland uitgereikt aan Fred Paalvast. De gemeentelijke onderscheiding ontving Fred tijdens zijn afscheid bij KNRM station Ter Heijde.

Gedurende 20 jaar heeft Fred Paalvast zich vrijwillig ingezet voor het KNRM Station Ter Heijde in verschillende functies; als opstapper, PR-coördinator, Coördinator Opleiding en Oefening, SAR Liaison en woordvoerder.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij