Skip to main content

Twee gewonden van hengelboot gehaald na vechtpartij

Datum: dinsdag 11 augustus 2015 | Sectie: Stellendam

De bemanning van reddingboot Antoinette heeft dinsdagmiddag twee personen van een hengelboot gehaald na een vechtpartij. Eén ernstig gewond aan het oog.

Na wat onenigheid tijdens een hengeltripje ontstond een kleine vechtpartij tussen een Nederlandse en Duitse gast aan boord van een sportvisboot op de Noordzee. Daartoe heeft de schipper van de sportvisboot de Kustwacht ingelicht die de bemanning van de Antoinette vervolgens heeft opgepiept.

De Antoinette heeft vervolgens de verpleegkundige van de ambulance meegenomen en zijn de sportvisboot zo snel mogelijk tegemoet gevaren. Vervolgens zijn twee opstappers samen met de verpleegkundige aan boord gegaan.

Aan boord bleek dat de Duitse man, die pijn had aan zijn neus en een wond had in zijn gezicht, ook graag met de Antoinette mee wilde om met de politie te kunnen spreken. Beide heren konden nog goed lopen en zijn vervolgens zelf op de Antoinette overgestapt.
De Nederlandse man had echter een ernstige oogwond en is verder medisch behandeld tijdens de snelle vaartocht retour station Stellendam.

Eénmaal aan wal is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht met de ambulance. De Duitse man is meegenomen voor een verder interview op het politiebureau.

De politie stelt verder onderzoek in naar de oorzaak van de vechtpartij.

Actie: 2015-34
Wind: N2

Stellendam

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.