KNRM ontvangt trouwe donateurs

KNRM ontvangt trouwe donateurs

5 november 2022

Zaterdag 5 november, heeft de KNRM Schiermonnikoog in het boothuis op de steiger trouwe donateurs ontvangen. Dit in het kader van de ‘jaarlijkse trouwe donateurs ‘ dag. Deze donateurs, zijn meer dan 50 jaar en soms zelfs meer dan 60 jaar donateur van de KNRM.

Onder het genot van koffie en een petitfour werden ze toegesproken en zeer hartelijk bedankt voor deze enorme loyaliteit. Tijdens de speech werd door de KNRM ook ingegaan op de langdurige contacten en het belang van donateurs. 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Sinds het ontstaan, wordt de KNRM in stand gehouden door donateurs. Inmiddels bijna 200 jaar. 

Het was geweldig om te ervaren, hoe goed de band tussen de vrijwilligers van de KNRM en de donateurs is. 

Dit bleek des te meer toen enkele donateurs het woord vroegen om over hun persoonlijke ervaringen met de KNRM te vertellen. Verhalen die de geweldige impact van de KNRM nog eens onderstreepten bij pittige situaties zoals een redding of sociaal vervoer.

Na een zeer gezellig samenzijn werden de donateurs uitgenodigd voor een boottocht met de Koning Willem 1. Daarvan werd dankbaar gebruik gemaakt. Voor de boottocht werd nog een groepsfoto van donateurs met KNRM’ers gemaakt die hieronder staat. 

Na de boottocht volgde een vrolijk afscheid en gingen de donateurs weer huiswaarts.

Iedereen kon terugkijken op een geweldige dag.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij