Skip to main content

Bemanningsavond Schiermonnikoog

Datum: dinsdag 09 januari 2018 | Sectie: Schiermonnikoog

Op dinsdagavond 9 januari 2018 waren de vrijwilligers van Schiermonnikoog met partners bijeen voor een nieuwjaarsbijeenkomst in restaurant het "Wantij" op Schiermonnikoog.

Reden van deze avond was tevens dat er 3 jubilarissen waren. Bert Korendijk 25 jaar KNRM vrijwilliger, Nico Asma 15 jaar vrijwilliger en Jan Martinus 10 jaar vrijwilliger.

Interim-directeur van de KNRM Dedan Schmidt vergezeld door Dick Veen waren hiervoor speciaal naar Schiermonnikoog gekomen. Deze avond werd er ook afscheid genomen van Roelof Smidt en Arjen Perdok als vrijwilliger van ons station. Een fijne avond en een heerlijk (stamppot) buffet.

Schiermonnikoog

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.