Skip to main content

Trouwe donateurs in het zonnetje gezet

Datum: woensdag 11 november 2020 | Sectie: Scheveningen

Vandaag, 11 november 2020, bestaat de KNRM 196 jaar. Sinds 1824 worden mensen in nood op zee gered door vrijwilligers en wordt de KNRM in stand gehouden door donateurs. Zij dragen in belangrijke mate bij aan het succes van bijna 200 jaar reddingswerk.

Donateurs kregen bij de KNRM de titel "Redders aan de wal". Een geuzennaam, die nu met trots door de donateurs wordt gedragen. Hun betrokkenheid is net zo groot als de redders op zee zelf. Normaal gesproken worden de donateurs die de 50 jaar donateurschap bereiken rond 11 november uitgenodigd op ons boothuis voor een huldiging en een vaartocht op zee.

Door de geldende coronamaatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Dit jaar dus geen grijze, natte, glunderende hoofden. Ook de vrijwilligers van ons reddingsstation vinden dat ontzettend jammer. De trouwe donateurs krijgen dit jaar de jubilieumspeld thuis gestuurd en houden het gevoel een echte varende redder op zee te zijn natuurlijk van ons tegoed. 

KNRM Scheveningen wil alle donateurs enorm bedanken voor hun (jarenlange) steun.

Foto is van bijeenkomst trouwe donateurs in 2018 en dus genomen voor de geldende coronamaatregelen. 

Scheveningen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.