Pieter-Bas haalt 8600 euro op voor KNRM Scheveningen

13 juni 2020
Scheveningen

Vandaag hebben de vrijwilligers van KNRM Scheveningen een cheque ter waarde van 8600 euro in ontvangst mogen nemen van Pieter-Bas Boekee. Pieter-Bas heeft dit mooie bedrag opgehaald met de verkoop van de polsbandjes ter nagedachtenis aan de vijf omgekomen surfers. 

Eén van de omgekomen surfers, Joost, was de surftrainer van Pieter-Bas. Ter nagedachtenis aan Joost en de andere vier omgekomen surfers startte Pieter-Bas de verkoop van de herdenkingspolsbandjes met het logo van de vijf haringen. Al snel na het online gaan van de website, ontving hij vele bestellingen vanuit de hele wereld. 

Pieter-Bas is trots op de vrijwilligers van KNRM Scheveningen dat zij zo snel de surfers uit het water konden halen. “De vrijwilligers van de KNRM zijn echte helden”, aldus Pieter-Bas. Hij besloot daarom om de volledige opbrengst van de verkoop te schenken aan KNRM Scheveningen. De vrijwilligers van de KNRM vinden op hun beurt Pieter-Bas een echte held, omdat hij dit onwijs mooie bedrag voor hen heeft opgehaald. Daarom mochten Pieter-Bas en de rest van zijn gezin vandaag meevaren met de reddingboot. 

 

Foto: Dick Teske