Skip to main content

Pieter-Bas haalt 8600 euro op voor KNRM Scheveningen

Datum: zaterdag 13 juni 2020 | Sectie: Scheveningen

Vandaag hebben de vrijwilligers van KNRM Scheveningen een cheque ter waarde van 8600 euro in ontvangst mogen nemen van Pieter-Bas Boekee. Pieter-Bas heeft dit mooie bedrag opgehaald met de verkoop van de polsbandjes ter nagedachtenis aan de vijf omgekomen surfers. 

Eén van de omgekomen surfers, Joost, was de surftrainer van Pieter-Bas. Ter nagedachtenis aan Joost en de andere vier omgekomen surfers startte Pieter-Bas de verkoop van de herdenkingspolsbandjes met het logo van de vijf haringen. Al snel na het online gaan van de website, ontving hij vele bestellingen vanuit de hele wereld. 

Pieter-Bas is trots op de vrijwilligers van KNRM Scheveningen dat zij zo snel de surfers uit het water konden halen. “De vrijwilligers van de KNRM zijn echte helden”, aldus Pieter-Bas. Hij besloot daarom om de volledige opbrengst van de verkoop te schenken aan KNRM Scheveningen. De vrijwilligers van de KNRM vinden op hun beurt Pieter-Bas een echte held, omdat hij dit onwijs mooie bedrag voor hen heeft opgehaald. Daarom mochten Pieter-Bas en de rest van zijn gezin vandaag meevaren met de reddingboot. 

 

Foto: Dick Teske 

Scheveningen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.