KNRM Scheveningen ontvangt Nautical First Aid Kit

1 oktober 2018
scheveningen

Tijdens de reguliere oefenavond op maandag 1 oktober hebben Thimo van der Hoorn en Irene van Soest namens It’s Medical de Nautical First Aid Kit geschonken aan KNRM Scheveningen.

Albert Bal, zelf ambulanceprofessional en opstapper bij KNRM Scheveningen, nam de kit maandagavond tijdens de oefenavond in ontvangst. Thimo van der Hoorn en Irene van Soest benadrukten hoe belangrijk het werk van de KNRM is en dat zij met deze schenking dit werk graag willen ondersteunen. KNRM Scheveningen is enorm dankbaar dat It’s Medical de Nautical First Aid Kit aan hen heeft geschonken.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De Nautical First Aid Kit zit vol met professionele medische hulpmiddelen om aan boord eerste hulp te kunnen verlenen. De kit is ontwikkeld door ambulanceprofessionals en bevat daardoor alles wat de opstappers van KNRM Scheveningen nodig kunnen hebben bij het verlenen van eerste hulp op het water.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij