Skip to main content

KNRM Scheveningen ontvangt cheque van Brink Groep

Datum: woensdag 06 maart 2019 | Sectie: Scheveningen

Woensdag 6 maart 2019 heeft KNRM Scheveningen een cheque ter waarde van €1.500 ontvangen van Brink Groep. KNRM Scheveningen is hen hiervoor erg dankbaar.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken Ondernemen heeft de Brink Groep (www.brinkgroep.nl) al enige jaren de traditie om rond kerstmis een bedrag te doneren aan goede doelen. Afgelopen kerst was KNRM Scheveningen het gekozen goede doel. Als enthousiaste watersporters op zee en op de binnenwateren is men zich bewust van de mogelijkheid om, indien nodig, hulp van de KRNM te kunnen inroepen. Door Arie-Jan den Heijer en Hans Zaat van Brink Groep werd veel lof uitgesproken voor alle vrijwilligers om bij weer en ontij uit te rukken om er voor de watersporters te zijn als dit nodig is.

Tijdens een gezellig samenzijn en een bezoek aan de Kitty Roosmale Nepveu werd de cheque ter waarde van €1.500 overhandigd. De cheque is speciaal bedoeld voor de bouw en inrichting van het nieuwe Scheveningse KNRM boothuis.

Scheveningen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.