Skip to main content

KNRM Scheveningen wint €5.000 bij Help Nederland vooruit

Datum: zaterdag 09 maart 2019 | Sectie: Scheveningen

Op zaterdag 9 maart vond de uitreiking van de cheques door ING Fonds Nederland plaats in het kader van ‘Help Nederland vooruit’. KNRM Scheveningen heeft in de regio Den Haag-West de meeste stemmen behaald en ontving daarmee een cheque van €5.000.

KNRM Scheveningen won de hoofdprijs met slechts vier stemmen verschil met één van de andere, mooie initiatieven: Schilderswijk Bewonerstours. Met dit mooie bedrag zorgen we er ook in 2019 mede voor dat onze vrijwilligers 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaarstaan om mensen te redden op zee. Het geld zullen we onder andere gebruiken voor de training en opleiding van onze vrijwilligers en de inrichting van het nieuwe Scheveningse KNRM boothuis.

We willen iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk danken. We zijn enorm trots. Uiteraard feliciteren we ook de andere winnaars: Schilderswijk Bewonerstours, Resto Van Harte Den Haag, Petje Af Den Haag en Faraway Rainbow.

Scheveningen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.