Arie Verbaan 50 jaar vrijwilliger

Arie Verbaan 50 jaar vrijwilliger

16 mei 2023

Gisterenavond hadden we een heel speciale “oefenavond” op reddingstation Scheveningen. Normaal gesproken komen we op maandagavond samen om te oefenen op zee en op het strand, maar gisteren deden we iets totaal anders.

Bemanningslid en lid van de plaatselijke commissie Arie Verbaan is maar liefst 50 jaar vrijwilliger op station Scheveningen. Dat moest natuurlijk gevierd worden! 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Familieleden, bemanning, helpers aan de wal, leden van de plaatstelijke commissie, directeur Jacob Tas en enkele medewerkers van het hoofdkantoor waren aanwezig. Na enkele mooie speeches van Jacob Tas, Henk Grootveld (voorzitter plaatselijke commissie), Frits van Bruggen (voorzitter Raad van Toezicht KNRM) en de dochters van Arie, het uitreiken van de gouden medaille, cadeaus en vele felicitaties was het voor Arie tijd om nog een laatste keer de zee te trotseren als KNRM'er. 

Wij willen Arie enorm bedanken voor zijn 50 jaar inzet voor en betrokkenheid met reddingstation Scheveningen. We hopen hem in een andere rol nog lang mee te mogen maken op ons reddingstation.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij