Skip to main content

Arie Verbaan 50 jaar vrijwilliger

Datum: dinsdag 16 mei 2023 | Sectie: Scheveningen

Gisterenavond hadden we een heel speciale “oefenavond” op reddingstation Scheveningen. Normaal gesproken komen we op maandagavond samen om te oefenen op zee en op het strand, maar gisteren deden we iets totaal anders.

Bemanningslid en lid van de plaatselijke commissie Arie Verbaan is maar liefst 50 jaar vrijwilliger op station Scheveningen. Dat moest natuurlijk gevierd worden! 

Familieleden, bemanning, helpers aan de wal, leden van de plaatstelijke commissie, directeur Jacob Tas en enkele medewerkers van het hoofdkantoor waren aanwezig. Na enkele mooie speeches van Jacob Tas, Henk Grootveld (voorzitter plaatselijke commissie), Frits van Bruggen (voorzitter Raad van Toezicht KNRM) en de dochters van Arie, het uitreiken van de gouden medaille, cadeaus en vele felicitaties was het voor Arie tijd om nog een laatste keer de zee te trotseren als KNRM'er. 

Wij willen Arie enorm bedanken voor zijn 50 jaar inzet voor en betrokkenheid met reddingstation Scheveningen. We hopen hem in een andere rol nog lang mee te mogen maken op ons reddingstation.

Scheveningen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.