Zwemmer vermist Langevelderslag

Zwemmer vermist Langevelderslag

5 augustus 2022
Noordwijk aan Zee

Vanavond omstreek 20:30 uur zijn verschillende hulpdiensten ingezet voor een zoekactie naar een vermiste zwemmer ter hoogte van de Langevelderslag in Noordwijk.

Op zee, op het strand en vanuit de lucht werd gezocht door een groot aantal hulpdiensten waaronder de strandpolitie, Noordwijkse Reddingsbrigade (NRB) Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) KNRM Katwijk aan Zee, KNRM Noordwijk aan Zee en de Kustwacht-helikopter.  

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Een omstander had alarm geslagen omdat hij een zwemmer ver op zee had zien zwaaien waarna de zwemmer (naar vermoeden van de melder) onderwater verdween. De aanwezige hulpdiensten werden tijdens hun zoektocht op het strand aangesproken door een man die kon bevestigen dat hij op de desbetreffende locatie (ver op zee) had gezwommen en op eigen kracht uit het water was gekomen. Na verificatie van het verhaal kon in samenspraak met de melders de zoekactie worden gestaakt.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij