Skip to main content

Zwemmer vermist Langevelderslag

Datum: vrijdag 05 augustus 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vanavond omstreek 20:30 uur zijn verschillende hulpdiensten ingezet voor een zoekactie naar een vermiste zwemmer ter hoogte van de Langevelderslag in Noordwijk.

Op zee, op het strand en vanuit de lucht werd gezocht door een groot aantal hulpdiensten waaronder de strandpolitie, Noordwijkse Reddingsbrigade (NRB) Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) KNRM Katwijk aan Zee, KNRM Noordwijk aan Zee en de Kustwacht-helikopter.  

Een omstander had alarm geslagen omdat hij een zwemmer ver op zee had zien zwaaien waarna de zwemmer (naar vermoeden van de melder) onderwater verdween. De aanwezige hulpdiensten werden tijdens hun zoektocht op het strand aangesproken door een man die kon bevestigen dat hij op de desbetreffende locatie (ver op zee) had gezwommen en op eigen kracht uit het water was gekomen. Na verificatie van het verhaal kon in samenspraak met de melders de zoekactie worden gestaakt.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.