Kind vermist bij Langevelderslag

Kind vermist bij Langevelderslag

24 juli 2022
Noordwijk aan Zee

Zondagmiddag omstreeks 16:14 uur is de reddingboot en het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee gealarmeerd voor een vermist kind (8 jaar) ter hoogte van Langevelderslag in Noordwijk. 

Het kind was in zee aan het zwemmen toen de ouders het kind uit oog verloren. Na enige tijd zelf zoeken hebben de bezorgde ouders de op strand patrouillerende Noordwijkse Reddingsbrigade (NRB) om hulp gevraagd. Omdat het vermoeden bestond dat het kind mogelijk onderwater was geraakt heeft de Noordwijkse Reddingsbrigade direct de Kustwacht in kennis gesteld. De Kustwacht heeft na de melding meerdere eenheden gealarmeerd zoals de reddingboot Paul Johannes (KNRM Noordwijk aan Zee) de Kustwacht SAR-helikopter en de strandpolitie.  

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Toen de reddingboot Paul Johannes en het kusthulpverleningsvoertuig bij de melders arriveerde bleek hun kind zojuist terecht. Het kind had uit het zicht van de ouders het water verlaten en was enige tijd naar de ouders op zoek geweest. Hierna konden alle hulpdiensten retour reddingstation.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij