Ruiter gewond na val van paard

Ruiter gewond na val van paard

31 juli 2022

Zaterdagochtend omstreeks 09:35 uur is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee gealarmeerd voor een ongeval met een ruiter en paard ter hoogte van Beach-club Bubbles Beach in Noordwijk. Een ruiter viel aan de waterlijn van het paard waarna het paard op de rug van de ruiter ging staan. 

De Katwijkse Reddingsbrigade was als eerste hulpdienst ter plaatse en heeft zich over het slachtoffer ontfermt. Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft de ambulancemedewerkers met hun materieel bij strandafrit 1 opgehaald en is richting de opgegeven locatie gereden. 

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De ruiter is ter plaatse gestabiliseerd waarna de ruiter doormiddel van het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden vervoerd. De ambulance heeft de ruiter met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij