Skip to main content

Ruiter gewond na val van paard

Datum: zondag 31 juli 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Zaterdagochtend omstreeks 09:35 uur is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee gealarmeerd voor een ongeval met een ruiter en paard ter hoogte van Beach-club Bubbles Beach in Noordwijk. Een ruiter viel aan de waterlijn van het paard waarna het paard op de rug van de ruiter ging staan. 

De Katwijkse Reddingsbrigade was als eerste hulpdienst ter plaatse en heeft zich over het slachtoffer ontfermt. Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft de ambulancemedewerkers met hun materieel bij strandafrit 1 opgehaald en is richting de opgegeven locatie gereden. 

De ruiter is ter plaatse gestabiliseerd waarna de ruiter doormiddel van het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden vervoerd. De ambulance heeft de ruiter met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.