Vrijwilligers onderscheiden met vrijwilligersmedaille

Vrijwilligers onderscheiden met vrijwilligersmedaille

24 juni 2022

Tijdens het jaarlijkse diner van KNRM Noordwijk aan Zee afgelopen vrijdagavond 24 juni zijn twee vrijwilligers onderscheiden met de vrijwilligersmedaille voor Openbare Orde en Veiligheid (OOV).

De twee vrijwilligers kregen de medaille voor hun jarenlange inzet als vrijwillig bemanningslid binnen hun reddingstation. Rob Stokman ontving de onderscheiding voor ruim 35 jaar reddingswerk en Michael Kooimans voor 10 jaar reddingswerk. 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De onderscheidingen werden uitgereikt in het bijzijn van burgemeester Verkleij van Noordwijk, die tevens voorzitter is van de plaatselijke commissie van KNRM Noordwijk aan Zee. De burgemeester bedankte in haar toespraak, naast de gedecoreerden ook alle aanwezige vrijwilligers voor hun belangeloze vrijwillige inzet voor het reddings- en hulpverleningswerk, in het bijzonder ook tijdens de beperkingen door de coronapandemie in de afgelopen jaren.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij