Fietser ernstig ten val duingebied Noordwijk

Fietser ernstig ten val duingebied Noordwijk

25 juni 2022
Noordwijk aan Zee

Een fietser is zaterdagmiddag omstreeks 15:10 uur ernstig gewond geraakt op het fietspad ter hoogte van de Zeeweg in de Noordduinen van Noordwijk. 

De fietser kwam in een flauwe bocht ten val waarbij de fietser met het hoofd op het wegdek terecht kwam. Het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee heeft de ambulancemedewerkers naar de opgegeven locatie geëscorteerd om de fietser de nodige medische ondersteuning te bieden. De fietser is ter plaatse onderzocht om vervolgens met de ambulance onder begeleiding van het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig uit het duingebied te worden vervoerd. 

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De fietser is daarna met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De exacte toedracht en verdere toestand is ons nog onbekend.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij