Skip to main content

Fietser ernstig ten val duingebied Noordwijk

Datum: zaterdag 25 juni 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Een fietser is zaterdagmiddag omstreeks 15:10 uur ernstig gewond geraakt op het fietspad ter hoogte van de Zeeweg in de Noordduinen van Noordwijk. 

De fietser kwam in een flauwe bocht ten val waarbij de fietser met het hoofd op het wegdek terecht kwam. Het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee heeft de ambulancemedewerkers naar de opgegeven locatie geëscorteerd om de fietser de nodige medische ondersteuning te bieden. De fietser is ter plaatse onderzocht om vervolgens met de ambulance onder begeleiding van het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig uit het duingebied te worden vervoerd. 

De fietser is daarna met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De exacte toedracht en verdere toestand is ons nog onbekend.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.