Ruiter van paard gevallen

Ruiter van paard gevallen

12 mei 2022
Noordwijk aan Zee

Donderdagavond omstreeks 19:03 uur is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee gealarmeerd ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk aan Zee. 

Een ruiter was ter hoogte van de Duindamseslag in Noordwijk van het paard gevallen waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft de aanrijdende ambulancemedewerkers bij strandafrit 19 opgevangen waarna de hulpverleners gezamelijk naar de opgegeven locatie zijn gereden.

Eenmaal ter plaatse bleek de situatie met de ruiter mee te vallen. De ruiter is achter in het kusthulpverleningsvoertuig onderzocht waarna vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk bleek.

Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft de ruiter bij de manege aan de Randweg in Noordwijk afgezet. Een aanwezige agent (toevallig ook ruiter) heeft het paard naar de manege gereden.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij