Kitesurfer ongelukkig ten val

Kitesurfer ongelukkig ten val

11 mei 2022
Noordwijk aan Zee

Woensdagavond omstreeks 20:30 uur is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee gealarmeerd ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk aan Zee.

Ter hoogte van kitesurfschool Beachbreak was een kitesurfer ongelukkig ten val gekomen waarbij de kitesurfer nog onbekend letsel aan het been heeft opgelopen. Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft de aanrijdende ambulancemedewerkers met hun materieel bij strandafrit 19 opgevangen waarna de hulpverleners gezamelijk naar de opgegeven locatie zijn gereden. 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Een voertuig van de surfschool was inmiddels ter plaatse en had zich over de gewonde kitesurfer ontfermt. De kitesurfer is ter plekke gestabiliseerd en met het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance vervoerd. De ambulance heeft de kitesurfer voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij