Skip to main content

Kitesurfer ongelukkig ten val

Datum: woensdag 11 mei 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Woensdagavond omstreeks 20:30 uur is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee gealarmeerd ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk aan Zee.

Ter hoogte van kitesurfschool Beachbreak was een kitesurfer ongelukkig ten val gekomen waarbij de kitesurfer nog onbekend letsel aan het been heeft opgelopen. Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft de aanrijdende ambulancemedewerkers met hun materieel bij strandafrit 19 opgevangen waarna de hulpverleners gezamelijk naar de opgegeven locatie zijn gereden. 

Een voertuig van de surfschool was inmiddels ter plaatse en had zich over de gewonde kitesurfer ontfermt. De kitesurfer is ter plekke gestabiliseerd en met het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance vervoerd. De ambulance heeft de kitesurfer voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.