Skip to main content

Reddingsdemonstratie SAR Katwijk

Datum: zaterdag 01 juli 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Afgelopen zaterdag werd voor de vuurtoren van Katwijk de jaarlijkse reddingsdemonstratie SAR Katwijk gehouden. Gedurende de gehele dag haalden diverse reddingsdiensten alles uit de kast om de bezoekers te tonen wat er mogelijk is op gebied van (zee)reddingen en hulpverleningen.

Ook de reddingboot Paul Johannes en het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM reddingstation Noordwijk kwamen gedurende de veiligheidsdag in actie en gaven vlak onder de kust het aanwezige publiek een aantal onvergetelijke reddingsdemonstraties. 

De gehele dag werden er op zee, vanuit de lucht en op het land spectaculaire reddingsdemonstraties gegeven. Naast al deze demonstraties was er op de Katwijkse Boulevard veel te zien bij de diverse stands van de verschillende hulpverlenings organisaties. 
 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.