Reddingsdemonstratie SAR Katwijk

Reddingsdemonstratie SAR Katwijk

1 juli 2023

Afgelopen zaterdag werd voor de vuurtoren van Katwijk de jaarlijkse reddingsdemonstratie SAR Katwijk gehouden. Gedurende de gehele dag haalden diverse reddingsdiensten alles uit de kast om de bezoekers te tonen wat er mogelijk is op gebied van (zee)reddingen en hulpverleningen.

Ook de reddingboot Paul Johannes en het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM reddingstation Noordwijk kwamen gedurende de veiligheidsdag in actie en gaven vlak onder de kust het aanwezige publiek een aantal onvergetelijke reddingsdemonstraties. 

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De gehele dag werden er op zee, vanuit de lucht en op het land spectaculaire reddingsdemonstraties gegeven. Naast al deze demonstraties was er op de Katwijkse Boulevard veel te zien bij de diverse stands van de verschillende hulpverlenings organisaties. 
 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij