Skip to main content

Persoon onwel strand Noordwijk

Datum: maandag 19 juni 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vanmiddag omstreeks 13:20 uur is het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM reddingstation Noordwijk gealarmeerd ter ondersteuning van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk. Ter hoogte van de Duindamseslag was een strandbezoeker onwel geworden waarvoor de hulpdiensten werden ingeschakeld. 

Het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig heeft de ambulancemedewerkers bij de Duindamseslag opgehaald en is naar de opgegeven locatie gereden. De persoon bevond zich op het strand op ca. 500 meter ten zuiden van de Duindamseslag. De persoon is ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht waarna de persoon doormiddel van het Kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden overgebracht. De ambulance heeft de persoon voor nader onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.