Skip to main content

Persoon ten val duingebied Noordwijk

Datum: zondag 02 juni 2024 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Het Kusthulpverleningsvoertuig van KNRM reddingstation Noordwijk is zondagmiddag omstreek 13:40 uur gealarmeerd (prio 2) ter assistentie van de ambulancedienst in het duingebied van Noordwijk.

Boven op het Kachelduin in het noordelijk duingebied was een persoon tijdens een duinwandeling ongelukkig ten val gekomen waarbij de persoon nog onbekend letsel aan de onderarm heeft opgelopen. De bemanning van het Kusthulpverleningsvoertuig hebben de persoon ter plaatse onderzocht waarna de persoon doormiddel van het Kusthulpverleningsvoertuig naar een eigen voertuig aan de Duindamseweg kon worden vervoerd. Een kennis heeft de persoon voor nader onderzoek naar de dokterspost overgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.