Skip to main content

Paraglider stort neer en raakt gewond

Datum: woensdag 12 juni 2024 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Woensdagmiddag omstreeks 15:40 uur is het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM reddingstation Noordwijk gealarmeerd (prio 1) ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk. Ter hoogte van Rijksstrandpaal 7425 was een paraglider ongelukkig op het strand ten val gekomen waarna de hulpdiensten werden ingeschakeld. De ambulancemedewerkers hebben de paraglider op het strand onderzocht waarna de paraglider door het Kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden vervoerd. De ambulancemedewerkers hebben de paraglider daarna voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.