Skip to main content

Persoon hard ten val door vlieger

Datum: zaterdag 01 juni 2024 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM reddingstation Noordwijk is zaterdagmiddag omstreeks 15:45 uur gealarmeerd (prio 1) ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk.

Ter hoogte van de Langevelderslag in Noordwijk was een persoon tijdens het vliegeren ten val gekomen, waarbij de persoon nog onbekend letsel heeft opgelopen. Onverwacht werd de kracht van de vlieger te groot waarna de persoon de vlieger niet meer kon bedwingen. Hierdoor kwam de persoon ongelukkig op het strand ten val waarna de hulpdiensten werden ingeschakeld.

De ambulancemedewerkers hebben de persoon ter plekke onderzocht. Vervolgens werd de persoon doormiddel van het Kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance vervoerd en daarna door de ambulancemedewerkers voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.