Persoon onwel

Persoon onwel

13 augustus 2022
Noordwijk aan Zee

Zaterdagmiddag omstreeks 15:25 uur is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee ingezet ter assistentie van de ambulancedienst op het strand ter hoogte van strandafrit 21 aan de Zeereep in Noordwijk.

Een vrouw was daar onwel geworden waarna haar omgeving de hulpdiensten inschakelde. De Noordwijkse Reddingsbrigade (NRB) was als eerste hulpdienst ter plaatse en heeft zich over de vrouw ontfermt. Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft de ambulancemedewerkers bij strandafrit 19 opgewacht en is niet veel later ter plaatse gekomen. 

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De vrouw is op het strand kort onderzocht waarna zij met het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig van het strand naar de ambulance kon worden vervoerd. 
De ambulancemedewerkers hebben de vrouw naar het ziekenhuis overgebracht. 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij