Skip to main content

Paraglider gewond na botsing obstakel

Datum: maandag 12 april 2021 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Maandagmiddag omstreeks 13:26u. is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk gealarmeerd ter ondersteuning van de ambulancedienst. Op het strand van Noordwijk op ca. 100 meter ten noorden van strandafrit Langevelderslag was een paraglider ongelukkig met een houten paaltje in aanraking gekomen waarbij de paraglider beenletsel opliep.
De paraglider is ter plaatse gestabiliseerd waarna de paraglider doormiddel van het kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden vervoerd. De ambulance heeft de paraglider daarna naar het ziekenhuis overgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.