Skip to main content

Mountainbiker ten val duingebied Noordwijk

Datum: vrijdag 30 april 2021 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vrijdagmiddag omstreeks 14:10u. is het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM station Noordwijk opgeroepen ter assistentie van de ambulancedienst in het duingebied van Noordwijk. Een mountainbiker was daar op het mountainbike parcours ongelukkig ten val gekomen waarbij het slachtoffer nog onbekend letsel opliep. De politie had het slachtoffer als eerste hulpdienst gelokaliseerd en heeft het kusthulpverleningsvoertuig, met aan boord de ambulancemedewerkers, naar de locatie van het slachtoffer gedirigeerd (een locatie op moeilijk begaanbaar terrein). Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd waarna het slachtoffer doormiddel van het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden overgebracht. De ambulance heeft het slachtoffer hierna naar het ziekenhuis vervoerd.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.