Skip to main content

Ruiter ongelukkig ten val duingebied Noordwijk

Datum: donderdag 06 mei 2021 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Een ruiter is woensdagavond omstreeks 20:40u.. gewond geraakt na een val van haar paard. 
Het ongeval vond plaats in het noordelijk duingebied ter hoogte van de Weideweg in Noordwijk. Omdat de exacte locatie van het slachtoffer nog niet exact bekend was heeft de KNRM een bemanningslid te voet het duingebied ingestuurd. Zo werd de locatie van het slachtoffer al snel ondekt. Het KNRM kusthulpverleningsvoertuig heeft het ambulancepersoneel met hun materieel bij de ambulance opgehaald en is naar de opgegeven locatie gereden. 

De ruiter is terplaatse door het ambulancepersoneel onderzocht waarna zij door het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden overgebracht. De ambulance heeft de ruiter met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.