Opbrengst Lions Boksgala ten bate van nieuw boothuis

7 november 2022

Zaterdag 12 november a.s. vindt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk het 8e Lions Boksgala plaats Met de opbrengst van het Lions Boksgala 2022 maakt Lionsclub Katwijk - Noordwijk “De Brittenburg" zich sterk om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren voor de bouw van ons nieuwe boothuis. 

Door het kopen van loten van de speciale KNRM loterij kunt ook u een belangrijke bijdrage leveren aan de noodzakelijke nieuwbouw van ons boothuis. 

De financiele bijdrage zal gebruikt worden voor de inrichting van twee onderdelen van ons boothuis, te weten het bemanningsverblijf en de zogenaamde pakkendroogruimte. Het bemanningsverblijf is het hart van het boothuis; de plek waar onze bemanningsleden elkaar na acties en oefeningen ontmoeten. Voor social talk, maar evenzogoed voor een serieuze debriefing of zelfs traumaverwerking. Naast de ‘stamtafel’ beschikt het verblijf over een goede keuken, een nautische communicatie hoek, audiovisuele apparatuur voor presentaties bij oefeningen, groepsontvangsten en de nodige kastruimte. De pakkendroogruimte is de ruimte waar de overlevingspakken van de bemanningsleden worden opgehangen, waarbij een warme-luchtinstallatie de pakken droogblaast. In de ruimte hangen ook de pakken van de manschappen aan de wal en er is voor elke vrijwilliger een kluisje.

Komt u niet naar het boksgala maar wilt u ons wel steunen? Bekijk dan de prijzen in de loterij en koop uw loten door te drukken op de onderstaande link:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

https://lionsboksgala.mylotify.com/club/knrm

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 

Alvast dank voor uw steun!