Skip to main content

Persoon onwel Duingebied Noordwijk

Datum: zondag 18 september 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee is zondagochtend omstreeks 11:10 uur gealarmeerd voor een onwel persoon in de noordduinen van Noordwijk. 

De persoon kon geen exacte locatie doorgeven waardoor meerdere hulpdiensten waaronder de politie, ambulancedienst en het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig zich over het duingebied tussen de Bosweg en de Noordwijkse Golfclub hebben verspreid.

De ambulance vond de persoon al snel op begaanbaar terrein ter hoogte van strandafrit 22 in Noordwijk en kon de persoon spoedig de benodigde medische zorg bieden. De persoon is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.