Onwel na overmatig alcoholgebruik

Onwel na overmatig alcoholgebruik

11 augustus 2022

Donderdagavond omstreeks 19:40 uur is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee ingezet ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk. 

Ter hoogte van strandafrit 21 was een jonge dame na overmatig alcohol misbruik buiten bewustzijn geraakt waarna haar vrienden de hulpdiensten inschakelde. 

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De Noordwijkse Reddingsbrigade (NRB) was als eerste hulpdienst ter plaatse en heeft zich over de jonge dame ontfermt. Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft de ambulancemedewerkers bij strandafrit 19 opgewacht en is niet veel later ter plaatse gekomen. 

De jonge dame is op het strand kort onderzocht waarna zij doormiddel van het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig van het strand naar de ambulance is vervoerd. De ambulancemedewerkers hebben de jonge dame naar het ziekenhuis overgebracht. 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij