Persoon onwel

Persoon onwel

12 augustus 2022
Noordwijk aan Zee

Vrijdagochtend omstreeks 10:15 uur is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee gealarmeerd voor een onwelwording op het strand ter hoogte van de Langevelderslag in Noordwijk.

Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft de ambulancemedewerkers bij de strandafrit opgehaald en is richting de opgegeven locatie gereden waar de strend politie en Noordwijkse Reddingsbrigade zich al over het slachtoffer hadden ontfermt. 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Het slachtoffer is op het strand door de ambulancemedewerkers onderzocht waarna het slachtoffer doormiddel van het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance is vervoerd. De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer met naar het ziekenhuis overgebracht. 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij