Skip to main content

Persoon onwel

Datum: vrijdag 12 augustus 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vrijdagochtend omstreeks 10:15 uur is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee gealarmeerd voor een onwelwording op het strand ter hoogte van de Langevelderslag in Noordwijk.

Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft de ambulancemedewerkers bij de strandafrit opgehaald en is richting de opgegeven locatie gereden waar de strend politie en Noordwijkse Reddingsbrigade zich al over het slachtoffer hadden ontfermt. 

Het slachtoffer is op het strand door de ambulancemedewerkers onderzocht waarna het slachtoffer doormiddel van het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance is vervoerd. De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer met naar het ziekenhuis overgebracht. 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.