Skip to main content

Lions boksgala een lokaal succes

Datum: zaterdag 12 november 2022 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Een week voor het prachtige resultaat van het Reddersgala, werd er ook lokaal succes behaald in Grand Hotel Huis ter Duin. Op zaterdag 12 november is er namelijk tijdens de 8ste editie van het Lions Boksgala maar liefst 184.500 euro opgehaald voor het nieuwe boothuis van KNRM reddingstation Noordwijk.

Onder toeziend oog van 450 gasten streden acht amateurboksers tegen elkaar en voor de eer in dit door de Lionsclub Katwijk-Noordwijk “De Brittenburg” georganiseerde evenement. Maar bovenal was de gezamenlijke inzet uiteraard een zo hoog mogelijke opbrengst voor het nieuwe boothuis.

Het opgehaalde bedrag zal worden besteed aan het bemanningsverblijf en de (overlevings)pakkenruimte. Op initiatief van de Lions zal het nieuw te bouwen bemanningsverblijf worden vernoemd naar Jo van der Lippe die in het verleden 30 jaar binnen het reddingstation van Noordwijk actief was en jaren als schipper heeft gefungeerd. 

Reddingstation Noordwijk is nog steeds in afwachting van de vergunning voor de bouw van het nieuwe boothuis, maar het is fijn om te weten dat het de bemanning straks aan niets ontbreekt in het bemanningsverblijf en de pakkenruimte als zij terugkeren van een reddingsactie.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.