Lions boksgala een lokaal succes

Lions boksgala een lokaal succes

12 november 2022

Een week voor het prachtige resultaat van het Reddersgala, werd er ook lokaal succes behaald in Grand Hotel Huis ter Duin. Op zaterdag 12 november is er namelijk tijdens de 8ste editie van het Lions Boksgala maar liefst 184.500 euro opgehaald voor het nieuwe boothuis van KNRM reddingstation Noordwijk.

Onder toeziend oog van 450 gasten streden acht amateurboksers tegen elkaar en voor de eer in dit door de Lionsclub Katwijk-Noordwijk “De Brittenburg” georganiseerde evenement. Maar bovenal was de gezamenlijke inzet uiteraard een zo hoog mogelijke opbrengst voor het nieuwe boothuis. Het opgehaalde bedrag zal worden besteed aan het bemanningsverblijf en de (overlevings)pakkenruimte. Op initiatief van de Lions zal het nieuw te bouwen bemanningsverblijf worden vernoemd naar Jo van der Lippe die in het verleden 30 jaar binnen het reddingstation van Noordwijk actief was en jaren als schipper heeft gefungeerd.  Reddingstation Noordwijk is nog steeds in afwachting van de vergunning voor de bouw van het nieuwe boothuis, maar het is fijn om te weten dat het de bemanning straks aan niets ontbreekt in het bemanningsverblijf en de pakkenruimte als zij terugkeren van een reddingsactie.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij