Been blessure tijdens strandwandeling

Been blessure tijdens strandwandeling

25 november 2022

Vrijdagochtend omstreeks 10:15 uur is het Kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk gealarmeerd ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk.
Ter hoogte van de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk liep een persoon tijdens een strandwandeling nog onbekend letsel aan het been op.

Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft aanrijdend twee bemanningsleden bij de persoon afgezet en is naar strandafrit 1 doorgereden om de ambulancemedewerkers met hun materiaal op te halen. 

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs: mensen die met donaties en giften, testamenten of legaten het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken.

Doneer nu

De persoon is op het strand door de ambulancemedewerkers onderzocht waarna
de persoon doormiddel van het Kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance is vervoerd. De ambulancemedewerkers hebben de persoon naar het ziekenhuis overgebracht. 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij