KNRM Reddersgala 2022 een groot succes

KNRM Reddersgala 2022 een groot succes

19 november 2022

Dit weekend vond in Grand Hotel Huis ter Duin het jaarlijkse KNRM-benefietgala plaats. Elk jaar wordt er voor een originele insteek gekozen om er voor de ruim 500 gasten een ware belevenis van te maken. De avond heeft dit jaar een totaal van maarliefst €1.179.116,- opgeleverd. 

Hieraan voorafgaand vond op vrijdag het jaarlijkse evenement ‘Captains of Sale’ plaats. Door de deelnemende teams werd er een dag lang gestreden om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit deden ze aan de hand van oefeningen in en rond Grand hotel Huis ter Duin.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De vrijwilligers van KNRM reddingstation Noordwijk stonden klaar om de gasten mee te nemen voor een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Er werden indrukwekkende verhalen verteld en zowel de deelnemers van Captain of Sales als een aantal gala genodigden gingen mee de zee op.

Naast al deze feestelijkheden blijft veiligheid het aller belangrijkst. Daarom wordt er altijd gezorgd, dat mocht het nodig zijn, er genoeg materiaal en vrijwilligers beschikbaar zijn voor een daadwerkelijke reddingsactie.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij